Dalia Dragehvisker

Dalia stammer fra den ældgamle dragehviskerslægt. Hun bor i dragehvisker-samfundet, styret af kvinder, som kan kommunikere med dragerne, og som bl.a. bruger dragerne til forsvar mod den onde fyrst Mautus, der bor på den anden side af floden, og som bekriger dragehviskerne.

Dalia Dragehvisker

Dalia Dragehvisker
Køb

Dalia stammer fra den ældgamle dragehviskerslægt. Hun bor i dragehvisker-samfundet, styret af kvinder, som kan kommunikere med dragerne, og som bl.a. bruger dragerne til forsvar mod den onde fyrst Mautus, på den anden side af floden, som bekriger dem.

Serien har fået meget fine anmeldelser hele vejen rundt: "Bogen har alt det bedste fra fanasy-genren; et spændende plot, modgang, forræderi, fjendskab og venskab, men også mysterier og skjulte hensigter. Samtidig er bogen skrevet i et sprog, der gør den letlæseligt og nem at komme igennem, så den appellerer til alle, som elsker fantasy".

Samlet udgave af alle 4 bind i serien om Dalia Dragehvisker


Gyldendal 2011

Dragesygen

Dragesygen
Køb

Dalia er klar til prøven, som skal gøre hende til dragekriger. Men netop på dagen for den store prøve, opdager hun, at hendes drage, Flamar, er ramt af den mystiske dragesyge. Derfor består hun ikke prøven og må skilles fra sin bedste veninde, Lutia, som har bestået prøven og nu skal være dragekriger.

Dalia finder ud af, at de syge drager bliver forgiftede. Men der er ikke nogen, der vil tro på hende. Ikke engang Lutia. Derfor er det kun Dalia, der kan redde dragerne - hvis hun altså kan finde og overvinde den ukendte fjende.

1. del i serien om Dalia Dragehvisker

Serien er oversat til svensk.

Magnetstenen

Magnetstenen
Køb

Dalia er blevet afsløret og holdt fanget af drageforgifteren.

Hun vågner op om bord på en hvalfangerbåd, som skal føre hende til landet ved verdens ende.

Hun har hårdt brug for en ven, der kan hjælpe hende væk fra skibet og hjem for at redde dragerne ud af forræderens klør. Men hvem kan hun stole på?

2. del i serien om Dalia Dragehvisker

Slavelandet

Slavelandet
Køb

Skibet Cassiopeia er næsten i havn i Kallán, da det angribes af pirater. Kaptajn Arild dør, og besætningen inklusive Dalia, bliver taget til fange af sørøverne, sejlet til Fiantien og solgt på slavemarkedet til en gammel krumrygget mineejer, som især betaler godt for Dalia.

Det viser sig, at Arban skal bruge Dalia til at styre den gamle, vingeløse drage, Ura. Selv har han gigt og kan ikke klare jobbet så godt længere. Ura er minens ´lokomotiv´, hun trækker vogne med jernmalm ud af minen.

Til slut lykkes det Dalia, Askar og Fiskefjæs at flygte på ryggen af den vingeløse drage. Fiskefjæs tager afsked med de to venner for at vende tilbage til havnebyen og sit rette element, havet. Askar og Dalia sætter kurs mod Pyraderne, bjergkæden, der strækker sig langt ind i Kallánien. Mon de kan nå frem inden sneen lukker passet?

3. del i serien om Dalia Dragehvisker

Dødebjerget

Dødebjerget

Dalia er sammen med Askar og Fiskefjæs sluppet ud af slaveriet i minen hos Arban, der viste sig at være – ikke bare kvinde, men dragekriger. Dalia og Askar har taget afsked med Fiskefjæs – og på ryggen af den vingeløse drage Ura, sætter de to kurs mod bjergtinderne, som skal passeres før de kan nå frem til Kallánien – forhåbentlig tidsnok til at redde Dalias drage, Flamar.

Men tilværelsen som slave var intet i forhold til at krydse bjergkæden Pyraderne i snestorm. Og da Ura styrter ned i en kløft og dør, må Dalia og den sårede Askar fortsætte til fods. Pyrapasset lukker pga. snemasserne, og Dalia og Askar søger ly i dragehviskerbyen Pyra. Byens overhoved Tibana låner dem en gammel drage – moderdragen – og de flyver tilbage til Kallán.

Her har fyrst Mautus' tropper angrebet Kallánien, og troldmanden Jax har forgiftet de fleste af dragerne.
Men hvad sker der med Flamar og Askar, de to væsener, som Dalia holder mest af?
Glæd dig til at få hele historien i Dødebjerget.

4. og sidste del i serien om Dalia Dragehvisker

Ida-Marie Rendtorff E-mail: ida-marierendtorff@hotmail.com Telefon: 22397456