Kolden under vand

Rød jord

klodenundervand3
Køb

"Der kom en landpatrulje. De opdagede vores deling." Den sårede soldat lukker øjnene. "De havde automatvåben. Vi havde ikke en chance …"
Mit blod begynder at suse hurtigere rundt i kroppen. "Hvilken deling tilhørte du?"
"To," siger han så lavt, at jeg næsten ikke kan høre det. Men jeg ved, det var det, han sagde. Deling to. Jeg føler mig med et helt svimmel. Jariis deling.

Det er netop gået op for Jarii og Lara, at de er mere end bare venner, da Jarii opdager, at Malco og Lara har kysset - dengang de var alene i tidevandsgrotten i Atomzonen. Jariis skuffelse er så stor, at han melder sig til oprørshæren og sammen med Laras far tager af sted for at deltage i det afgørende angreb på øriget Montanien. Da Lara hører fra en hjemvendt soldat, at Jariis deling er blevet mejet ned af Tereus' hær, har hun intet valg; hun må af sted til Sydøen, men hvordan?

Rød jord er tredje bind i trilogien Kloden under vand og udkom den 12. september 2014

Serien er solgt til udgivelse i både Tyskland og Norge.


Gyldendal 2014 - Også som E-bog, hent en prøve her.

Atomzonen

Atomzonen
Køb
Jeg kender allerede svaret. Jeg kan se det i Malcos øjne.
"De har taget hende." Han ser ned i betonen. "Fianti."
Jeg gisper efter vejret.

Lara og Jarii kommer hjem til Husene med Laras far. Lara tror, at det bliver begyndelsen på et nyt liv, hvor hun er ude af dykkerbossens klør, og hvor hendes familie igen er samlet. Men så opdager hun, at hendes søster Fianti er blevet bortført af pirater.

Sammen med Jarii og barndomsvennen Malco rejser Lara af sted for at prøve at finde piraterne. Ifølge et rygte holder de til i Atomzonen, hvor den radioaktive stråling er så stor, at intet levende kan eksistere ...

ATOMZONEN er andet bind i den dystopiske trilogi Kloden under vand. Bind 1 hedder DEN DRUKNEDE SOLDAT.

Serien er solgt til udgivelse i både Norge og Tyskland.

Udkom den 17. maj 2013

Den druknede soldat

kloden under vand
Køb
Jeg hedder Lara, er 14 år, og jeg har lige set en død.
Båden gynger sagte under mig. Jeg ligger på ryggen og gisper efter luft, mens jeg stirrer op i den blå silkehimmel. Jeg bliver ved med at se den druknede for mig. Den druknede soldat i den oversvømmede by.

Det meste af Jorden er oversvømmet. Kun højtliggende landområder stikker op af havet som øer. I øriget Montanien hersker bjergfolket, og med pigtråd, høje mure og skarpladte våben holder de søfolket ude.

Lara og hendes ven Jarii bor på en kunstig flydeø. De er blandt de ældste i en flok dykkerbørn, som under slavelignende forhold arbejder for dykkerbossen 'Tudsen'. Han sender børnene ned i de oversvømmede byer efter ting, som kan sælges på markedet i bjergfolkets skarpt bevogtede hovedstad Tenaffa.

Lara og Jarii støder på den druknede soldat under et dykkertogt. I hans taske finder de en logbog med oplysninger, der kan blive altafgørende for søfolket … og ikke mindst for Laras familie.

Den druknede soldat er første bind i trilogien Kloden under vand.

Serien er solgt til udgivelse i både Tyskland og Norge.