Hectors hotel, Den aflange kuffert

Hectors hotel

Jeg hedder Hector er 12 år og bestyrer et hotel. Det ligger for enden af en landingsbane og tæt på motorvejen, så vi sælger en del ørepropper. Det er mine forældre, der ejer hotellet, men det er mig, der holder det kørende, ingen tvivl om det. Jeg arbejder, fra jeg står op, til jeg går i seng. Derfor kan det være svært at holde gang i en skolekarriere samtidig. Det forstår du sikkert godt - det gør skolen til gengæld ikke.

En dag tjekker en mystisk gæst ind på Hotel Tjek ind. Han har cowboyhat, snavsede negle og en aflang kuffert med lås. Hector hører ham tale i telefon. Der er en, som skal gøres kold, Hector ringer til sin bedste og eneste ven, Iggy. Kan det være en lejemorder? De beslutter sig for at undersøge sagen. Man bliver dobbelt så modig, når man er to. Og dobbelt så dumdristig.

Den aflange kuffert er sjov og skæv krimi, der tager en overraskende drejning. Det er også en historie om venskab og fjendskab mellem tolvårige og om en livsklog farfar, der forstår sig bedre på Hector, end forældrene gør.

Udkommer den 7. august 2017

Ida-Marie Rendtorff E-mail: ida-marierendtorff@hotmail.com Telefon: 22397456